Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#28106 Re:

2014-10-24 17:40

#28104: -  

Eu doresc sa il cunosc personal pe acest fota. Imi suscita interesul aceste persoane, cu care recunosc, nu am interactionat niciodata. Sunt curios daca fata in fata e atat de radical, impropriu spus radical, atat de "viteaz". Inteleg ca lucreaza pe la Utilitati, daca gresesc, corectati-ma. "Domnule" fota, ce zici,vrei sa ne vedem? Discutii nu cred ca putem avea, dar sa vad si eu maimuta live, ce spui? 

Raspunsuri

Musafir

#28109 Re: Re:

2014-10-24 18:07:18

#28106: - Re:  CU ASTA V-ATI OCUPAT VOI SI A TRECUT TRENUL PE LANGA VOI..., S-A DARAMAT SI GARA, TRENUL NU MAI VINE IN GARA ASTA SI ESTE DEMUUULT IN ALTE GARI LA CARE TOTI NU MAI AVEM ACCES...

Dupa o sa vrei sa stai fata-n-fata cu cei care te-au lasat pe drumuri si a trecut insolventa si falimentul pe langa tine,  iar tu tot nu o sa intelegi nimic, dar o sa ai un alt prapadit in fata ochilor si..., aia din elicoptere sau avioane o sa va vada ce au lasat in urma lor, astia de acum..., care ne-au pus cruce tuturor.

TU CINE MINA MEA ESTI MAI PERDELUTO?

#28110 PAI ZI MAI STIMABILE UNDE SI CIND SA NE INTILNIM,,HAI CA EU SUNT FOTA,FARA PERDEA

2014-10-24 20:29:18