Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Musafir

#38153 Re: Re: Re: basist = prost, iar "je","heil hitler", aceeasi mizerie !

2014-03-07 14:24

#38152: basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta ! - Re: Re: basist = prost, iar "je","heil hitler", aceeasi mizerie !

Corecteaza-ti "numele", bai, tembelule usedist, "basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !" inainte de a face prosti pe altii !

se scrie "îi" nu "âi"

Raspunsuri

basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#38154 Re: Re: Re: Re: basist = prost, iar "je","heil hitler", aceeasi mizerie !

2014-03-07 14:38:16

#38153: - Re: Re: Re: basist = prost, iar "je","heil hitler", aceeasi mizerie !

Japita basista, se scrie FIX cum vreau eu sa scrie, mai ales ca sunt destui prosti ca tine care in momentul in care vad 2 "ii" se pierd ca fata mare la maritat si nu mai inteleg ce e scris !

MAAAAAARRSSS, JAVRA BASISTA, si ca sa fie tacAmul (sper ca ai observat, prostalaule, ca am scris cu "A", in loc de "â") complet, ia de plangi :

http://2.bp.blogspot.com/-zzwSHEeeF14/Tol3F6Qr4sI/AAAAAAAAAQ8/j-Ai4hf8WUY/s1600/...

"Daca-n 10 ani de presdentie basista n-ai devenit antibasist, atunci esti basist" si, deci, prost !

Cum sa n-aiba si basaul sustinatori daca p'astia nu-i duce capul ???

L.E. Doar tu ai voie sa scrii incorect in amarAta de fraza care-ai compus-o :"corecteaza-ti" in loc de "corecteaza-ţi", "bai" in loc de "băi", "inainte" in loc de " înainte", "prosti" in loc de proşti" etc.

Vii tu, javra basista, sa-mi dai lectii despre cum se scrie corect ???

MMMMAAAAAAAAAAAARRRSSS   !!!