Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#16280 ptr16.278

2014-01-31 19:20

Mai inteligentule ! Imi place cum evaluezi lucrurile , dar este clar, inclini balanta catre domnul CERNEV. Mai ai putin si spui ca este MESIA . Parerea multora: sindicatul VICTORIA a jucat un rol dublu. Nu stau sa-ti dau explicatii ! Pentru cultura ta generala : daca in aceasta ecuatie nu-l baga pe GHIOCA, MAI CA AVEA CREDIBILITATE. Un om mai slab intelect ca asta , mai rar. Nu mai vorbesc de faptul ca , te vinde in functie de interese. Ne-am saturat de toate maimutele astea sindicaliste, care cauta profitul : fie de la SLO SAU SVO. Ne-am saturat de orgoliile lor, vrem sa-i mai vedem si la munca pe puturosii astia. Inainte aveam-5-6-babuini, acum, s-au inmultit.

Raspunsuri

Musafir

#16285 Re: ptr16.278

2014-02-01 06:23:51

#16280: - ptr16.278

Mai inteligentule !

esti te ndentios

Imi place cum evaluezi lucrurile ,

mersic, sa zicem ca-mi place sa vad lucrurile obiectiv

dar este clar, inclini balanta catre domnul CERNEV.

adica pe de o parte e Cernev si pe de alta parte sunt injuraturi - daca nu esti de acord cu injuraturile inseamna ca... ce?

Mai ai putin si spui ca este MESIA .

afirmatie redundanta, intareste ce am spus mai sus

Parerea multora: sindicatul VICTORIA a jucat un rol dublu.

si eu si multi altii suntem de parere ca Diculoiu et comp. au facut trafic de droguri si de carne vie - ce zici?

Nu stau sa-ti dau explicatii !

mai bine, ca argumentele voastre sunt de obicei legate de ce scriu niste ziare ...platite, stim asta ca doar orasul e mic. :D

Pentru cultura ta generala : daca in aceasta ecuatie nu-l baga pe GHIOCA, MAI CA AVEA CREDIBILITATE. Un om mai slab intelect ca asta , mai rar. Nu mai vorbesc de faptul ca , te vinde in functie de interese.

astea sunt chestii interne, fiecare om are nivelul lui de perceptie a lucrurilor; ca idee, ce te face sa crezi ca nivelul in combinatul asta e prea ridicat?

Ne-am saturat de toate maimutele astea sindicaliste, care cauta profitul : fie de la SLO SAU SVO. Ne-am saturat de orgoliile lor, vrem sa-i mai vedem si la munca pe puturosii astia. Inainte aveam-5-6-babuini, acum, s-au inmultit.

Si ce faci tu pentru a indrepta acest aspect? Injuri si calomniezi niste oameni? Care sunt actiunile tale? Dai vina pe sistem si-ti bei cafeaua in timp ce-i injuri pe altii?