Demisia Premierului Victor Viorel Ponta

Quoted post

Musafir

2014-01-18 06:34

am o nedumerire. cum a primit viza pt. franta mama lui ponta in dec.1989.vezi interviu ant3.am vazut revolutia din franta de la o prietena.pt. mine un mister.pt. a obtine viza turistica in dec.1989 trebuia relati la secu. si mai ales viza turistica.dupa cum imi amintesc pt. relatia cu straini exista legea54.

Raspunsuri

un roman cu speranta

#281 RPt sustinatorii basistie:

2014-01-18 07:17:04

#279: -

Poate ai vrut sa spui:relatii,strainii,etc.Dute la scoala.RUSINE.Va mai scremeti mult?Chiar nu vedeti cat de PENIBILI sunteti cu petitia voastra ?Mai bine opriti porcaria asta ca v-ati facut de rusine suficient.

musafir

#283 Pt. ala care nu mai are loc de mameRe:

2014-01-18 07:50:16

Ai inceput sa te legi si de mame?Esti disperat dupa cum se vede nu mai tine nici un fel de manipulare.Du-te la BRUTARIE cu IDOLUL tau cu tot.

Adrian

#289 Re:

2014-01-18 08:58:39

Da' cum a reusit sa "economiseasca" Basescu,in perioada comunismului, zeci de mii de dolari in timp ce altii au intrat in puscarie pentru catva centi? Numarul celor care clameaza onestitatea lui Basescu, din interes sau prostie, se subtiaza "zi de zi, ceas de ceas si in proportie de masa", prin urmare, coprofagii de teapa ta, recurg la solutii disperate, atacand, fara noima, oameni neimplicati in disputa, devenita inegala, dintre basisti si si cei satui de golaniile lui si ale camarilei protejate, din ce in ce mai greu, de acesta.