Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

nouser

#8021 Re: Re:

2014-01-17 00:38

#8010: IUBITI PRESEDINTELE, MITOCANILOR! CA VA IA DRACU DUPĂ EL, O SA-L REGRETATI CAND VA FI RAZBOI IN TARA - Re:

Nu ai cu cine frate.. numai analfabetii susțin antenele lui Voiculescu. . Si sunt muuuuuulti retardati in tara asta.. din cauza asta am ajuns in halul asta.. nu pot sa cred ca exista atatia retardati in Romania asta. Duceti.va la scoala fratilor si apoi cereti demisii..

Raspunsuri

Musafir

#8029 Re: Re: Re:

2014-01-17 00:40:39

#8021: nouser - Re: Re:

Nu ai cu cine frate.. numai analfabetii susțin antenele lui Voiculescu. . Si sunt muuuuuulti retardati in tara asta.. din cauza asta am ajuns in halul asta.. nu pot sa cred ca exista atatia retardati in Romania asta. Duceti.va la scoala fratilor si apoi cereti demisii..

si iaca ai aparut tu din neant, sa vii aici sa te minunezi, javra portocalie ce esti... Dute in mata pe forumul tau si al ratatului tau de presedinte

NE CACAM RESPECTUOS PE TELEVIZIUNEA VOASTRA HAZNAUA END

#8056 Re: Re: Re:

2014-01-17 00:46:46

#8021: nouser - Re: Re:

SI NORMAL CA N-AI CU CINE, NU VEZI CA DE PROSTI CE SUNT TOTI SUNT „MUSAFIRI“, NU STIU NICI SA-SI COMPLETEZE LA NUME CEVA ACOLO :) RESPECT FRATE PENTRU CA AI MINTEA DEZGHETATA, NU CA TOLOBONII ASTIA ANALFABETI SPALATI PE CREIER LA CEL MAI JOSNIC POST DE TELEVIZIUNE DE MAHALA

LLATRINA THREE