Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Heil Hitler

#25778 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 13:35

#25777: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Imi cer scuze. Deci mai e cineva care Dumnezeu stie de ce scrie cu nickul meu. Nu am cum sa il opresc din pacate. Astfel cred ca pot sa il fac retardat. Cred ca eu am si niste idei bune de reflectat la ele, daca ziceti ca ati citit postarile mele. In ceea ce priveste faptul ca eu sunt sigur ca majoritatea sunt PROSTI si nu inteleg ce am vrut eu sa spun, e parerea mea...Dar nu le ingradez faptul sa posteze aici si sa aibe parerile lor

Raspunsuri

Musafir

#25783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 13:47:14

#25778: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Deci mai e cineva care Dumnezeu stie de ce scrie cu nickul meu. Nu am cum sa il opresc din pacate. "

Sait perfectibil. Aloooo administratorii. Ca vreti bani ca sa faceti petitiile mai vizibile.

Musafir

#25784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 13:48:57

#25778: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Degeaba sunt idei bune dacă sunt scrise sub pseudonimul acesta sinistru ( numai când zici Hitler, te cutremuri ), ceea ce face ca lumea să aibă o reținere și crede că totul e la mișto. Îmi pare rău, dar problemele actuale sunt prea serioase pentru a le trata cu atâta ușurință și a le lua în derâdere.

Acum e momentul potrivit să fim serioși, să discutăm cu maturitate și poate iese ceva din această „ șezătoare ”  ( petiția ) care ne-a adunat la un loc după mulți, foarte mulți ani de izolare personală.