Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

OBSERVER

#25540 Re: Re: Vreau o schimbare in bine , m-am saturat de,,schimbari''la fiecare alegere,nu se vede nimic

2014-01-14 08:07

#25533: - Re: Vreau o schimbare in bine , m-am saturat de,,schimbari''la fiecare alegere,nu se vede nimic bun

ALO,ALO Domnul mai usor cu cei 20 de ani in EUROPA. CODUL PENAL si CONSTITUTIILE OCCIDENTALE nu se compara

cu cele balcanice sau mai rau LATINE. Domnul AUGUSTIN are MARE DREPTATE. Cum furi milioane si stai pe la puscarie

doi ani Max SI GATA. Prin furt inteleg DELAPIDAREA STATULUI.

Raspunsuri

Musafir

#25542 Re: Re: Re: Vreau o schimbare in bine , m-am saturat de,,schimbari''la fiecare alegere,nu se vede ni

2014-01-14 08:16:26

#25540: OBSERVER - Re: Re: Vreau o schimbare in bine , m-am saturat de,,schimbari''la fiecare alegere,nu se vede nimic

SPER SA FI LOCUIT SI TU PRIN STATE EUROPENE SA VEZI CE POLITICA SI JUSTITIE EXISTA. AR FI PREA MULT SA-TI DAU EXEMPLE. FUNCTIONEAZA CAM ASA: SUNT POLITIC, FUR DE LA STAT CAT POT DE MULT SI TREC IN CONTU' LU MAMA. PE NUMELE MEU TIN DOAR BATRANA DACIE. DACA MA PRIND, IMI CONFISCA DACIA SI-MI DAU AREST DOMICILIAR, DACA NU MA PRIND, DA BINE LA IMAGINE BATRANA DACIE (SUNT OM POPULAR). DE CE CREZI TU C-A VRUT ROMANIA IN EUROPA? PT BINE TAU? SA FIM SERIOSI, DAR MAI TRAIESTE SI TU PRIN EUROPA SI-O SA VEZI CA CEEA CE SE-NTAMPLA IN ROMANIA E UNIVERSAL IN TOATA HAZNAUA (A SE CITI UE)