Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#10262 Re: Re: Re: RAMPLAST

2013-10-17 16:16

#10260: - Re: Re: RAMPLAST

am spus initial " sindicatele nu sunt interesate" - asta le implica pe toate - 2,3 , 9 sau cate mai sunt in prezent - inclusiv Cernev inclusiv Diculoiu si alti lideri. Toti sunt o apa si-un pamant - Cernev anunta angajari din alte societati , Diculoiu spune " fiecare cu norocul lui in viata"  si tot asa

iar eu ti-am explicat ca acolo este o problema strict SLO - bineinteles ca asta a tinut inclusiv de optiunea oamenilor

Cernev anunta o relocare la care se munceste de un an de zile; nu intru in detalii apropos de ce inseamna mentenanta pt o societate precum Oltchim

angajatii Ramplast sunt tot angajati Oltchim - ei nu trebuie sa beneficieze de protectie sociala ? sau trebuie sa treaca si in cazul asta cativa ani pentru a se face reparatiile tehnice si morale ?

deci, cum spuneam, intreaba-l pe diculoiu ce strategie are!

Raspunsuri

revolutia

#10266 Re: Re: Re: Re: RAMPLAST

2013-10-17 19:20:10

#10262: - Re: Re: Re: RAMPLAST

"

angajatii Ramplast sunt tot angajati Oltchim - ei nu trebuie sa beneficieze de protectie sociala ? sau trebuie sa treaca si in cazul asta cativa ani pentru a se face reparatiile tehnice si morale ?

deci, cum spuneam, intreaba-l pe diculoiu ce strategie are!

"

deci inteleg ca sindicatul apara doar pe cei care sunt inscrisi in sindicatul respectiv ... eu credeam ca sindicatul apara angajatii indiferent daca sunt inscrisi in sindicatul respectiv  sau nu ..... deci in realitate sindicatele sunt exact asa cum banuiam , le doare in cot de angajati daca nu cotizeaza la ei , deci tot teoretic daca un sindicat obtine de la conducere o facilitate ea nu ar trebui sa se aplice tuturor angajatilor ci doar celor care fac parte din sindicatul respectiv pentru ca doar pe ei ii reprezinta