S.O.S. familia!

Quoted post

Cătălin M.

2013-09-03 09:52

Bineînţeles că se vrea aşa ceva. Evenimentele de la liceul Coşbuc, programul "Sexul şi barza", copiii aduşi de părinţi la marşul din 8 iunie etc. Homosexualii, neputîndu-se înmulţi pe cale naturală, au nevoie de racolări de la vîrste cît mai fragede.

Raspunsuri

madalin

#2128 Re:

2013-09-03 10:30:22

#2127: Cătălin M. -

Ce va place sa rastalmaciti vorbele .Dupa cum se vede ramaneti cativa sa ii faceti companie doamnei care tot ameninta fara sa tina seama ca daca aprinzi un bat de chibrit unde nu trebuie focul se poate extinde . Oricat de mult i-ar placea , in spatele comentariilor nu se afla nici CIA nici FBI nici KGB . Am dreptul sa ma apar cum cred si sa vorbesc ce cred la fel cum o faceti si voi . Nu am sa ajung sa ii cant in struna , sa se ocupe mai mult de educatia copilului caci zau nu stiu cum are timp daca zi si noapte sta aici conducand un razboi imaginat de ea . Din curiozitate as intreba cati intelectuali au semnat petitia si mai ales cati artisti ?

Musafir

#2130 Re:

2013-09-03 10:44:37

Musafir

#2137 Re:

2013-09-03 11:43:41

#2127: Cătălin M. -

Iar cand aveam 11 ani si stiam deja ca sunt gay, m-au racolat astia cu propaganda lor pe strada si in scoli. ...Stai! Nu exista asa ceva atunci! Hopa... se pare ca nu prea gandesti de fel...

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...