Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

AUTORUL PETITIEI

#5612 Re: Re: VA ROG SA FOLOSITI UN LIMBAJ DECENT!

2013-08-30 19:03

#5610: - Re: VA ROG SA FOLOSITI UN LIMBAJ DECENT!

Nu am nimic cu acest aspect.

Va rog, pentru a nu mai fi nevoit sa sterg acest gen de mesaje, sa va autocenzurati si sa nu folositi cuvinte injurioase iar daca nu va puteti stapani sa folositi ..... !

Ex. http://www.pefata.ro/2013/08/12/mesajul-poetului-lucian-avramescu-pentru-liderii-u.html scris de Lucian Avramescu:

Ponta mai ești? Crin mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în ..... mamei voastre!

Ponta, în  numele a ceea ce am înghițit, ca om și ca scriitor, pentru voi, în numele nemeritatelor înjurături primite scuipăcios și puturos, în numele batjocurii de a  mă lăsa la cheremul celui mai netrebnic fanariot pe care l-a avut, din toate vremurile, România, în numele celor ce am crezut, eu nu cu totul, dar alții da, că sunteți, că sunteți oameni, vă atenționez cu toată sila  – vă bag în ..... mamii voastre.

Raspunsuri

Musafir

#5613 Re: ASA ESTE BINE (PARAFRAZANDU-L PE LUCIAN AVRAMESCU)?

2013-08-30 19:20:26

#5612: AUTORUL PETITIEI - Re: Re: VA ROG SA FOLOSITI UN LIMBAJ DECENT!

Cernev mai ești? Ghioca mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în ..... mamei voastre!

Cernev, în  numele a ceea ce am înghițit, ca om și ca salariat al OLTCHIM, pentru voi, în numele nemeritatelor înjurături primite scuipăcios și puturos, în numele batjocurii de a  mă lăsa la cheremul celor mai incompetenti directori pe care i-a avut, din toate vremurile, OLTCHIMUL, în numele celor ce am crezut, eu nu cu totul, dar alții da, că sunteți oameni, vă atenționez cu toată sila  – vă bag în ..... mamii voastre.

Musafir

#5614 Re: Re: Re: VA ROG SA FOLOSITI UN LIMBAJ DECENT!

2013-08-30 19:20:31

pt 5610 du ta nu vezi ca lumea e satula de misogini fo rev

Musafir

#5619 Re: Re: Re: VA ROG SA FOLOSITI UN LIMBAJ DECENT!

2013-08-31 16:21:07

Adevarul este ca acest exemplu are o mare legatura cu titlul acestei petitii, Salvati oltchim si Arpechim.