S.O.S. familia!

Quoted post

Alexandru

#448 Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 19:11

#447: Dana Captilin - Re: Ipocriti sau needucati?

Nu vad de ce ar fi o exceptie. Vre-un argument logic aveti, pentru a interzice o emisiune care tangential atinge aceasta tema?

Pentru cultura dumneavoastra generala, nici mie nu-mi plac muraturile, da de asta nu mi se pare ca ar trebui interzisa emisiunea culinara de la ora 5.

Nu va place, schimbati canalu!

Raspunsuri

A.

#450 Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 19:42:26

#448: Alexandru - Re: Re: Ipocriti sau needucati?  

Alexandru, inainte de a pune intrebari, citeste rapsunsurile. dar esti sigur ca esti setat pe "logica"? pentru ca daca nu gasesti logica inseamna ca ai un scurt-circuit. trebuie sa faci niste conexiuni si apoi vei putea reveni la logica si vei sesiza si argumentele logice. pentru ca daca pana acum nu ai gasit nimic logic, e clar ca ai un defect pe undeva. nu are sens sa se reia intreaga discutie pentru ca s-au spus destule aici si totul de mare folos si foarte clar. vrei sa-ti silabisim?

A.

#451 Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 19:47:05

subiectul petitiei nu a fost "interzicerea" emisiunii ci pur si simplu apelul de a se renunta la ea. suficient de democratic, pentru cei care stiu sa citeasca, evident.

dar inainte de a se legifera "casatoriile" gay, sa se faca referendum, ca sa fie democratic, nu?! cel mai bun sa invinga. :)

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#457 Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:42:52

Tangenta este totusi calculabila, in trigonometrie. Ceea ce spune multe despre aplicabilitatea ei in fenomenele sociale.

Sunteti liber sa aveti preferinte pentru ce doriti dumneavoastra, insa muraturile depasesc obiectul acestei petitii intr-o maniera de un penibil grotesc.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...