Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

revolutie

#5202 Re: Pt.carcotasi !

2013-08-02 11:34

#Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! / #5198 Pt.carcotasi !

Oricate explicatii vi s-ar da egal cu 0.Sunteti in situatia asta pentru ca v-ati complacut cu totii in ea!De ce faceti scandal abia acum?De ce n-ati avu tupeu 20 de ani?De ce nu ati plecat la disponibilizare?V-a promis cineva lapte si miere?Se incearca, dar nu e vina nimanui.Aduceti voi un investitor serios cu bani (nu cu rumegus) si lasati-l somer pe Piperea. Sau aratati-i lul Vosganian ca sunteti pe profit si ca merita tinuta de statul roman. Atata timp cat nu faceti nimic din cele de mai sus aveti 2 variante: rabdati sau va dati demisia ! Alta varianta (gen scandal, injuraturi, blesteme,stat pe strada, la TV) nu mai tin ! Credeti-ma pe cuvant!

de ce sa plecam la disponibilizare ? daca se dadeau compensatoriile pe loc da plecam ...da ni s-a promis lapte si miere inca de anul trecut ...nu e treaba noastra sa gasim investitori sau sa ii aratam lu vosganian ceva (oricum nici macar nu are bunul simt sa vina pana aici , se vede cat il intereseaza) ....nu ai inteles ca chiar daca e pe profit nu mai poate ramane la stat , vosganian a zis ca vrea sa privatizeze toate marile companii de stat ... ba tine varianta cu scandal si injuraturi dar nu suntem in stare sa iesim cu totii la fel cum se intampla si cu alte probleme din tara asta ... prosti or mai fi aia care sa mai creada vreun politician in campanie , am putea chiar sa renuntam la campania electorala si sa facem  un concurs de minciuni , e acelasi lucru

Raspunsuri

Musafir

#5207 Re: Re: Pt.carcotasi !

2013-08-02 14:16:26

#5202: revolutie - Re: Pt.carcotasi !

Sa mai creada cineva vreun politician in campanie ? Doar copiii mici si senilii! Personal n-am mai fost la vot de mai bine de 7 ani si nici nu ma voi mai duce vreodata. Aia nu e campanie electorala e campanie de minciuni. Era aici in Pitesti, la iesirea spre autostrada, in timpul ultimei campanii electorale un afis : votati ... ( mi-a fost si scarba sa citesc despre cine era vorba ). Si era scris cu litere de-o schioapa : " impreuna vom salva Arpechimul".