Il sprijinim pe Emil Petru si sustinem integritatea sa

Quoted post

Tavia

#27 Accident

2013-07-17 13:32

Asa cum am scris anterior a fost un accident stupid.Faptul ca la calcat n-a fost intentionat sunt convinsa si ca mine sunt multi altii. Ne pare rau de tanarul din spital dar ceea ce s-a scris anterior nr. 26 seama cu zicala cu capra. 'sa moara so capra veninului'. Faptul ca a fost in stare avansata de ebrietate nu poate fi stearsa cu buretele chiar daca din nefericire se va incheia cu decesul tanarului.
Cineva nu poate fi acuzat de intentie aici. Sunt convinsa ca dovezile anchetei vor demonstra situatia adevarata.Probabil ca cei care stiu cum s-a intamplat, nu cum cred iei ca s-a intamplat vor colabora cu organelle in putere sa decida urmarile pt Emil.

Din nefericire chiar daca isi revine tanarul prahovean, nu cred ca isi mai aminteste ce s-a intamplat. Acum am si eu o intrebare. De ce prietenii tanarului prahovean nu l-au oprit sa faca ce-a facut? Sunt iei adevarati prieteni? Era toti in stare de ebrietate? Cum pot fi iei crezuti daca consumasera alchool?

Dupa parerea mea asa zisii prieteni au incitat sa se intample ce s-a intamplat? Oricine cand este cu prietena sau prietenul sunt intimidati de un grup mai mare de persoane si in stare de ebrietate. Raman la parerea mea ca daca Emil putea sa evite accidentul o facea.

Raspunsuri

Musafir

#28 Re: Accident

2013-07-17 15:24:07

#27: Tavia - Accident

Sunt de acord, este un punct de vedere ff bun.Se vede cine gandeste si are o minte deschisa si cine nu !