Raed Arafat – ministru al Sănătăţii până în 2016!

Magda

/ #337 pt musafir #25

2012-12-08 12:50

UPU trebuie sa fie sprijinit si dezvoltat in continuare, iar aspteptarea in UPU nu se intampla doar in Romania si nu trebuie sa ne sperie! Fiind intr-o calatorie in Franta si avand brusc o problema abdominala acuta, insuportabila am fost nevoita sa merg la spital cand nicio farmacie nu-mi vindea vreun analgezic ci doar medicamente naturiste ineficiente intr-o astfel de criza. Am mers la 2 spitale, primul gasit era de geriatrie, insa acolo mi s-au dat informatii cum sa ajung la Spitalul de urgenta din Lyon. Imediat dupa ce am intrat in UPU, la receptie, a venit cineva si mi-a luat pulsul, temperatura, apoi sange pentru analize. Am asteptat pe hol, la receptie 4-5 ore pana sa ma consulte si medicul. In cele 6 ore mi s-au recoltat si probe pentru analiza, insa o singura data a venit un asistent sau un rezident, imediat dupa sosirea mea. La UPU se respecta ordinea gravitatii si nu ordinea sosirii! Si eu sufeream, aveam spasme, insuportabile, insa nu eram o urgenta de prim grad! Stand acolo si observand pacientii ceilalti am inteles cum trebuie sa functioneze UPU, chair daca am asteptat eu 4-5 ore, cred ca asa este firesc: la intrare se verifica semnee vitale, apoi se respecta ordinea gravitatii!