Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Vasile

/ #112

2012-11-27 10:14

alexandra
Absolut, fiecare e liber sa aleaga. Insa trebuie sa aleaga in cunostinta de cauza. Sa stie care este adevarata protectie asigurata, care sunt efectele secundare. Multi, de fapt majoritatea, cand aud de vaccin contra nu stiu carei boli isi imagineaza : "gata, m-am vaccinat, deci sunt imun la acea boala". Lucrurile nu stau asa, iar companiile farma au tot interesul sa nu prezinte lucrurile asa cum sunt in realitate, pentru ca le-ar afecta vanzarile. Site-urile care ne indeamna sa ne indopam cu tot felul de vaccinuri, nici ele nu au intres sa prezinte adevarul, le-ar scadea incasarile din publicitate.

Fa un experiment, iesi in strada si numara farmaciile. In intersectia in care stau, deci pe o rasa de cateva sute de metri, sunt cinci sau sase farmacii dintre care cateva sunt efectiv lipite una de alta. Nu ti se pare suspect ca, desi avem un sistem medical la pamant, farmaciile infloresc si se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie? Biznisul merge, insa se pare ca mai este loc de crestere, cu ajutorul .. statului.. adica al nostru, al tuturor.

Omul simplu, fara cunostinte medicale (si nu neaparat medicale) este usor manipulabil... Sunt aceeasi oameni pe care i-am vazut bulucindu-se la Caritas fiind gata sa-ti dea cu ceva in cap daca le explicai ca este imposibil ca banii sa se inmulteasca de opt ori (este exact atitudinea cezarei). Aceeasi oameni care si-au pus banii la FNI... si lista continua. Ei au vazut la TV ceva, TV-ul este sursa suprema de informare, iar tu, ca incerci sa le explici ca lucrurile nu stau asa, esti un prost si un fraier ca nu faci ca ei.