Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

alexandra

/ #111 Re:

2012-11-27 01:33

#107: Vasile -

acum nu ca ii dau dreptate cezarei sau ca sunt de cealalta parte a baricadei...dar daca eu am vrut sa intru si sa semnez petitia am facut o pe propria raspundere..cunoscand riscurile si avantajele...omul,lumea,medicina evolueaza ,la fel si bolile...zi de zi apar fel si fel de mutatii.... si daca exista posibilitatea sa previi...eu una sunt persoana ce prefera sa previna decat sa trateze..aici e vorba de copii mici...organisme insuficient de puternice sa suporte tratamente peste tratamente cu antibiotice de tot felul....apoi mai e un lucru,nimeni nu te obliga sa ti vaccinezi copilul sau pe tine..ramane la libera alegere daca vazandu te in fata faptului  accepti administrarea...e vorba ca sunt si parinti care doresc dar nu si pot permite..asa e la noi..cei ce au pot alege cei ce nu s viseze....e  adevarat ca exista si riscuri,riscuri exista in orice s nu mananc aia ca fac cancer,sa nu merg pe ploaie ca ma trazneste fulgerul,etc...dar fiecare face ce considera de cuviinta ca na ...suntem mari si vaccinati