Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Roman

/ #56 Carte despre vaccin

2012-10-28 00:12

Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica (autor: Dr. Christa Todea – Gross): o carte jertfa, unica in Romania, cu raspunsuri si mult cautate solutii (mai ales de catre parinti), prefatata de Prof. Univ. Dr. Pavel Chirila, aparuta prin grija apostolica a Editurii Christiana din Bucureşti, în colecţia “S.O.S. medical”. De ce unica? In Romania nu exista la ora actuala nicio carte sau studiu in legatura cu cauzalitatea reala dintre numeroasele boli cronice (etichetate de multe ori ca fiind “de cauza necunoscuta” sau genetica) si vaccinurile pretins-”obligatorii” ale sugarului si copilului mic. Exista doar carti care arata beneficiile vaccinurilor si minimalizeaza efectele lor secundare.


“Dedic aceasta carte tuturor copiilor care au suferit si sufera in urma vaccinurilor, parintilor care au trebuit sa traiasca pana acum cu incertitudini si intrebari fara raspuns, precum si minunatilor mei colegi din Federatia Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania”.

Dr. Christa Todea – Gross

Dr. Christa Todea – Gross, 14.09.2012 – extrase din Introducere:

“In urma cu cativa ani, am intervenit in presa cu cateva texte lamuritoare asupra vaccinurilor. Un ziarist-medic m-a atacat vehement. Vazand ca textul lui nu a avut nici un ecou si nici o urmare, m-a reclamat la Colegiul Medicilor (din ziarist liber a devenit un ziarist delator). Colegiul Medicilor m-a chemat la Comitetul de Disciplina si m-a judecat pentru un delict de opinie, contrar tuturor statutelor si codurilor deontologice din tarile europene. Riscam retragerea dreptului de libera practica …

“Prin intermediul acestei carti nu doresc sa aduc un prejudiciu vreunui medic, profesor, om de stiinta sau oricarei alte persoane din sistemul medical sau din vreun alt domeniu, ci nadajduiesc sa trezesc interesul oamenilor, al parintilor si mai ales al medicilor, pentru acest subiect, pentru un studiu mai aprofundat al sistemului imun si al efectului devastator al vaccinurilor asupra acestuia.

In ceea ce ii priveste pe parinti, am speranta ca vor avea mai mult curaj de acum incolo de a lupta pentru drepturile lor si ale copiilor lor, ca astfel, prin renuntarea la vaccinuri, sa-i creasca sanatosi, fara sa-i expuna la cele mai grave boli cronice. Legislatia este de partea lor (vezi Anexa). Am incercat, pentru ei, o simplificare maxima a unor probleme medicale atat de complexe. Lor ma adresez cu mare dragoste si raspundere in acelasi timp, stiind ca ei vor fi posibile victime, alaturi de copiii lor.

… unul din doi copii sufera de alergie, tot al treilea copil sufera de dermatita/eczema atopica si unul din zece de astm bronsic.

Manipularea parintilor a fost necesara si usor de realizat. Bolile contagioase sau “bolile copilariei” au devenit afectiunile cele mai de temut si trebuiau prevenite cu orice pret. Nimeni nu le-a explicat parintilor ca banalele infectii si “bolile copilariei” sunt necesare in viata unui copil, pentru a-si dezvolta o imunitate naturala si sanatoasa … In “incercarea” de a preveni bolile banale, acute si contagioase la copii (vaccinarea a esuat si in acest caz, fiindca nu sunt prevenite bolile copilariei, ci doar amanate, pana la o varsta mai mare, cand pot fi cu adevarat grave), s-a ajuns la distrugerea lenta, sistematica a sistemului lor imun, cu provocarea unei game variate de boli cronice, grave si nevindecabile: encefalite, meningite, paralizii, boli autoimune, autism, ADHD, leucemie, cancer, sindromul mortii subite la sugar, diabet zaharat, astm bronsic, artrita juvenila etc.

Se preconizeaza ca, in decurs de 30 de ani, toti copiii vor suferi de o boala alergica. Nu vor mai suferi de banalele boli eruptive, infectio-contagioase (rubeola, rujeola etc), tratabile si vindecabile in 3-7 zile, si care au menirea sa le intreasca sistemul imun, ci vor suferi o viata intreaga de boli cronice, ireversibile, de cele mai multe ori debilizante.

Este nevoie de o mare reforma in Medicina Preventiva. Ultimul lucru de care are lumea nevoie este o preventie care … imbolnaveste.”

De săptămîna viitoare volumul se va găsi în librării (dar va putea fi procurat şi prin poştă: Supergraph S.R.L, Str. Ion Minulescu 36, sector 3, Bucureşti, cod 031216; tel.: 021/3206119, fax: 021/3191084, e-mail: editura@sophia.ro