Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #1582 mesajul unui "zombi"

2012-08-03 11:47

Nu am fost la vot pentru ca nu m-au convins, nici PNL-ul si nici PSD-ul, ca Presedintele Romaniei a incalcat grav constitutia tarii si pentru ca am vrut ca obsedatii de putere sa inteleaga ca nu au dreptul sa-si bata joc de legile acestui stat. Au inceput cu alegerile locale, unde au hotarat ca se face un singur tur de scrutin desi au fost localitati cu 20 de candidati! Au continuat cu mituirea sau santajarea parlamentarilor PDL-isti sa paraseasca partidul pentru a putea obtine majoritatea in cele 2 Camere. De ce nici un politician nu a avut initiativa legislativa prin care un parlamentar sa-si piarda locul de "ales al neamului" cand paraseste barca ce l-a adus acolo. Nu mai vorbesc de doctrine sau de faptul ca niciunul dintre ei nu au cerut acordul electorilor pentru asta.
Nu sunt fan Basescu, dar nu pot sa nu vad ca cel care are mai putina legitimitate in a ocupa fotoliul la Cotroceni este Antonescu. Va mai amintiti cum ati ajuns acolo, domnule interimar? Eu n-am uitat si, prin refuzul de a vota, am incercat sa va spun ca prefer sa fiu zombi decat marioneta.