Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #1571

2012-08-03 11:02

Acești „domniˮ, emanați de alt „ domn ˮ, emanat de „ Loviluția din '89ˮ, adică de Ion Iliescu și ai lui, au tot atâta grijă de soarta oamenilor simpli din România cam cât au cei din insulele Belize, care n-au auzit de România sau de Europa.
Nu-i interesează creșterea prețurilor, devalorizarea leului, ba cred că anume au pus-o în acest fel pentru a-și realiza cifrele de creștere a salariilor etc. etc., prin devalorizarea leului.
Din euro obținuți ca împrumut vor ieși mai mulți leișori și deci cifrele prevăzute de ei vor fi realizate, iar oamenilor li se va închide gura prin revenirea la salariile din 2009.
Nu vor ține cont de inflație, pe care vor avea grijă să o raporteze la coșul lor zilnic în care intră și câteva sejururi prin Malibu sau Monaco, câteva „ merțane ˮ pentru „bieții copilași ˮ și ceva sponsorizări ale campaniei referendumului „ ...de dânșii inventată, / Ca cu a ei putere să ne aplece-n jug ˮ (vorba lui Eminescu).
Mahalagii din opera lui Nenea Iancu, aveau simțul onoarei mult mai dezvoltat și-și traăgeau măcaar câteva scatoalce alergându-se printre fustele madamelor, sfârșind prin a se pupa în Piața Dependenței.
Acum , acești specialiști în ascunderea posibilităților verbale până dincolo de sensurile reale ale cuvintelor, par veniți din romanele stupefiante ale lui Kafka, în care omul ajunge să se declare singur vinovat de crimele întregii lumi, deși n-a apucat nici măcar să se spele pe dinți după ce și-a luat micul dejun.
Oricum , pot fi declarați specialiști în Metafizică, tradus pe limba cea comună: META FIZICĂ = dincolo de ceea ce fizic este sesizabil, măsurabil, și vor intra în istoria României, a Europei și a lumii întregi, ca niște oameni fără simțul onoarei, inconsisteți în ceea ce spun și fac, gată să jure că ceea ce-au spus ieri nu este valabil astăzi, iar noi am fost surzi, chiori și orbi și nu am sesizat adâncul și adevăratul înțeles al spuselor dumnealor.
Pe deasupra ei cred că priceperea lor în a-și atinge țelurile prin mijloace aflate la interferența legalului cu ilegalul, a cinstei cu arbitrariul, va fi tratată drept o STÂNGĂCIE și nu o STÂNGĂCIOASĂ aventură politică, pe care noi trebuie să o suportăm din buzunarele noastre, în timp ce ei se răcoresc prin cine știe ce destinații exotice.
Demisia acestor oameni, puși pe realizarea prin orice găselniță a scopului propus și știut doar de ei, este o fata Morgana care nu se va realize niciodată, ei reușind să ne ducă pe toți de nas exact ca fenomenul natural din țările pustiurilor, alături de care ar vrea probabil să fim.
Așa cum am mai scris într-un loc, avem norocul că am apucat să intrăm în NATO și Ue, deci sper ca acest lucru să ne fi dat suficienți anticorpi împotriva SIDEI comuniste, care încă își face de cap prin substraturile abia încropitei societăți libere de la noi.
Până la limpezirea apelor să ne spunem cu pioșenie rugăciunile știute de la părinții noștri, să ne rugăm pentru iertarea păcatelor lor, ca niște creștini adevărați, pentru că doar munca noastră și credința în Dumnezeu ne poate salva de un puternic derapaj economic care să le dea apă la moară la cine știe ce noi invenții abracadabrante ce ne vor lăsa cu gura ca la dentist și cu buzunarele ca-n Gara de Nord, când te uiți unde nu trebuie și ești operat la pungă.

SG