Petiție în atenția lui Crin Antonescu

anamaria

/ #1568 atentie

2012-08-03 10:56

Deci un popor necajit si greu incercat de soarta. Asta sunt ROMANII .... dar si f. prosti (i-mi pare rau sa zic asta dar asa este)....
Hai sa va explic stimati alegatori pro USL ,poate va lumineaza Dumnezeu pt. cateva minute si pricepeti si voi :
Judecata ROMANULUI : Basescu ne-a luat iar Ponta a promis ca ne da ......
Pai stimati alegatori pro USL.dar de unde sa va dea Ponta ceva ce nu este .. pai in Romania nu sunt bani nu se produce nimic la un nivel care sa asigure macar
bugetul Statului daramite sa mai ramana ceva in plus si pt. oameni. pai daca nu sunt bani de unde sa va dea va intreb eu pe voi ??????
Sa cerseasca dupa credite din strainatate sa va dea la voi sa traiti pe picior mare din datorii care apoi vor trebui platite de copii nostri ????
unde-i logica oare ???? uitati-va la GRECIA,SPANIA si ITALIA care au trait pe picior mare din bani luati imprumut si acum copii lor sunt cei care vor plati scump pt.asta si vor suferi ....
ce o sa va spun acum va suna groaznic dar asta-i adevarul :
ca sa pricepeti si voi stimati alegatori pro USL. bunicilor nostri le merge f. greu si pt. ceva putin in plus aleg USL-ul , dar ei aproape ca si-au trait viata,poate peste putin timp se duc de pe lumea asta(ceea ce nu le dorim,Doamne fereste dar asa este viata si trebuie sa acceptam asta) si ne lasa pe noi si pe copii nostri cu datorii imense si vom ajunge sa ne chinuim mai rau ca ei ...
Pricepeti oare ce va spun ????
Pai nu poti sa compari puterea economica a Spaniei si Italiei cu cea a Romaniei si uitati totusi cum au ajuns(de exemplu in Spania 53 la suta someri la oamenii sub 25 de ani,pai ce viitor au acesti oameni acum care nu numai ca n-au de lucru si din ce trai dar mai trebuie sa si plateasca inapoi datoriile facute de bunicii si parintii lor ???? la asta va las sa raspundeti voi aia desteptii alegatorii pro USL :) :) ... )
Oare nu i-i mai bine o suferinta de cativa ani si apoi mai bine decat acum putin de tot mai bine pe datorii dar apoi o suferinta VESNICA ????
Cam asa ceva am inteles eu din politica lui Basescu si Boc si o consider cea mai buna cale de urmat deocamdata .....
Nu uitati oameni buni ca Tovarasul Nicolae Ceausescu a lasat TARA fara datorii si uitati ce au facut cei de dupa el ....
Nu vreti odata sa ajutati la stirpirea coruptiei in TARA asta ????
Pe intelesul vostru : basescu ia frecat rau pe cei mai mari banditi din Romania si mai urmeaza si altii care stiu ca-i asteapta PUSCARIA iar acesti oameni se folosesc de Ponta si USL ,adica i-i mituiesc,i-i corup ca sa le apere interesele ca de nu stiu ce-i asteapta ,adica PUSCARIA si ei se folosesc si de voi si va prostesc pt. asi salva pielea si pt. interesele lor sa bage cati mai multi bani in buzunare.
Stimati alegatori pro USL, nu va-ti saturat inca de a da spaga si a fi tratati la Primarie,la Fortele de Munca s-au la spital ca niste prosti,mizerabili si fara respect iar exemplele sunt inca multe pe care le stiti si voi f. bine ....
Cititi Imnul Romaniei ,nu trebuie sa-l cantati doar sa-l cititi si sa cugetati putin apoi ridicativa si voi cei vii si pune-ti capat hotiei si coruptiei din Romania si vietii amare care au dus-o ROMANII dea lungul SECOLELOR .... N-o veti face-o pt. voi pt. ca asta va dura cativa ani pana ar putea sa fie mai bine in ROMANIA si multi nu vor mai prinde poate vremurile mai bune care vor veni dar O VETI FACE PT. COPII,NEPOTII SI STRANEPOTII VOSTRII care sa traiasca intr-o ROMANIE mai buna,mai curata si un trai mai bun.
Multa bafta,noroc si minte va doresc