Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Cetatean turmentat. Eu cu cine votez?
Musafir

/ #864

2012-08-02 00:50

Este posibil sa mi se impuna ce sa votez si sa fiu mintita ca daca nu merg la vot (care nu este obligatoriu), voi avea dosar penal sau voi fi amendata? Dar ce se intampla cu bolnavii psihici fara discernamant si cu detinutii fara drept de vot care au fost apoape obligati sa voteze? Cum a fost posibil sa se trimita 700 de buletine de vot la un spital de psihiatrie la numai 200 de bolnavi, dar presupun ca aceia nu aveau discernamant, sau era deteriorat considerabil ca doar vorbim de Socola...??? Eu daca nu am fost la vot, cum pot verifica daca nu cumva s-a votat si pentru mine? Am auzit de acest caz.

İar domnii uneltisti, pardon uselisti, de ce nu au pomenit si despre referendumul privitor la parlamentul unicameral din 2009 in care am votat majoritatea populatiei cu DA? S-a pus ceva in aplicare atunci sau acum? S-a tinut cont de votul nostru? Pe cine i-a deranjat cel mai mult acel referendum? Tot pe ei! A se vedea reactia lui hasotti de la...pnl...

De ce m-as fi dus la acesta, daca atunci nu mi s-a respectat votul? Doar ca exista persoane care vor sa imi spele creierul sa votez ce vor ei? Cati bani s-au cheltuit pentru campania lor electorala? Si cine plateste acei bani? Ca doar din cotizatiile lor, nu!!! Eu nu sunt moarta , tocmai pentru ca gandesc. Ei sunt morti pentru noi, romanii. Pe cetatenii romani de origine maghiara ii denigreaza in mod urat. Parca sunt gaste cei doi politicieni (unul plagiator si celalalt repetent). Barfitori. Urat din partea lor! Au promis ca demisoneaza. Ca in reclama cu halatul: Dar demisia, unde este demisia?

Repetenti si la politica si la tot! RUSİNEEEEEEEEEE.