Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #625

2012-08-01 20:11

Si eu ma-m intrebat acelasi lucru domnule Antonescu. M-am intrebat daca parlamentarii opozitiei (pe atunci USL) mai traiesc cand au hotarat sa nu mai dea pe la parlament cateva luni. Mai aparea cate unu' si zicea ceva de un boicot in semn de protest... Va mai aduceti aminte? Stiti cand mi-am dat seama ca n-a murit, nici nu a disparut vreunul? In ziua in care am aflat ca de fapt ei se prezentau (parlamentarii usl) in fiecare dimineata sa semneze condica, pentru a-si putea lua banii. Cum care bani? Aia nemunciti! Ehehe domnule Antonescu, va spun eu cum sa iesiti din dilema asta: daca mai traim sau nu... Daca in ziua in care se plateste salariul nu va lipseste nici un leut, inseamna ca suntem vii. Pentru ca eu si altii ca mine va platim, ca dumneavoastra sa puteti sta linistit, frumos, grasut si odihnit si sa puteti filozofa astfel... oglinda oglinjoara mai este vreunul viu in tara?
Intrebarea pe care v-o pun eu, omul din popor, cel in numele caruia ati facut tot ce ati facut in ultimele luni este: Sunteti convins ca sunt mort? Daca da... va garantez ca veti avea o mare surpriza la parlamentare, cand veti constat ca mortii au inviat si au votat viceversa. Daca nu... ASTEPT SCUZE!