Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #620

2012-08-01 20:02

sant fericit.. pt k nu le-a reusit astora puciul. usl-ul asta parca e o adunatura de prosti. Mie nu-mi nu-mi convenea daca iesea usl-ul, dar daca iesea oftam si spuneam, asta e, 50 plus 1 asa au vrut, chit k s-a furat pe rupte. dar stiam sa pierd o copetitie din care sa ies cu eleganta si sa felicit castigatorul. Nimeni nu e mai bun ca altul dintre ei si nici cu unul nu cred ca o sa traim mai bn..dar dupa ce au ajuns la putere, credeam ca guvernul ponta o sa se ocupe de guvrnare, sa ne arate cat de bn stiu ei sa faca legile asa incat toti romanii sa fie fericiti. dar din pacate ei sant avizi de putere si vor sa fie presedinti fara sa fie votati de popor. sa suspende presedintii asa dupa cum vor ei, chiar daca ei au fost votati de popor..nu se poate asa cv, de cand au ajuns la putere parca au inebunit. am spus inainte de vot ca nu o sa se faca 50 plus 1 niciodata..nici chiar daca o sa fure 1-2 milioane de voturi, pt k am mizat ca romanii sant in marea lor majoritate oameni destepti, gandesc singuri pt ei si nu se lasa manipulati. AM CREZUT IN USL..DAR M-AU DEZAMAGIT RAPID..DACA SANT ATAT DE CORECTI DE CE CUNOSC ATATIA OAMENI CARE SE PLANG DE SANTAJ DIN PARTEA OMENILOR DIN USL SI CEI MAI GRAV, ANGAJATI LA STAT? IN ATENTIA DL ANTONESCU...NU AM FOST LA VOT SI SANT VIU, NU SANT MORT SI TRAIESC IN ROMANIA SI AM DREP[T DE VOT..POATE CA TOTUSI VRETI SA FITI PRESEDINTELE A 8 MILIOANE SI JUMATATE DE ROMANI,POATE CA AR TREBUI SA FACETI REPEDE O LEGE PRIN CARE SA IMPARTITI ROMANIA IN DOUA SI CERETI BULETINELE LA CEI CARE AU VOTAT SI SA VA AUTOPROCLAMATI PRESEDINTELE CELOR CU STAMPILA PE BULETIN..SI CE ?? NE-ATI VREA SI PE NOI IN ULTIMA INSTANTA?? MORTII CEI VII?? ASA NO SA AVETI NICIODATA NICI O SANSA, DECAT PENTU O LUNA CU PARLAMENUL..FITI CORECT SI DECENT POATE CA O SA SE IVEASCA VREODATA VREO SANSA.