Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #443

2012-08-01 18:16

Domnule somnorila:
Va anunt ca traiesc,ca sunt viu si ca incerc sa-mi fac un rost in viata muncind pe branci la multinationala pana la 10-12 ore pe zi.
In comparatie cu dumneavoastra eu ma trezesc zilnic la 7 ,merg la servici la timp si ma intorc de la munca dupa ora 18 in fiecare seara.
Personal cred ca banii ce-i primiti si pe care ii folositi de la statul roman sunt si din impozitele mele ( suma care nu e mica deloc ),asa ca va rog frumos....duceti-va cat vedeti cu ochii si lasati-ne in pace.
M-am saturat de bun simpt si mitocanie.Face-ti ceva bun in viata,undeva la privat si apoi va puteti intoarce sa ne dati sfaturi.Pana atunci pt mine sunteti doar un profitor,mincinos,oportunist si un mare corupt al acestei tari.

PS:
Casa mea este cumparata prin credit bancar la care platesc rate de ma cocosez.Dumneavoastra din salariul unil de bugetar cum o platiti???Cum va demonstrati veniturile???La mine e simplu,am act pt orice venit dar tu mitocane ai ceva sa ne arati???
Nu ma astept de la tine domnule la nimic bun,n-ai pic de coloana vertebrala in tine.