Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #422

2012-08-01 18:04

Dl.Antonescu ar trebui sa se retraga in primul rand din conducerea PNL ca presedinte, n-am fost niciodata si nu sunt membru al unui partid, dar cumva simpatizam PNL pentru ceeace credeam ca este liberalismul. De cand domnia sa a aliniat PNL-ul in spatele PSD-ului renuntand total la ideile liberale deceptia a fost totala. Nu stiu ce zic adevaratii liberali care nu au un singur scop ura pentru un om ,chiar daca momentan e presedinte ales, dar cei mai multi pe care ii mai vad ocazional pe la tv. sunt "robotei" care canta o singura melodie de cel putin un an de zile. Daca mai sta PNL mult in spatele PSD-ului exista pericolul de "gazare", si in final toti poate devin psd-isti cu acte in regula pacat, in cazul in care "marele conducator" Ponta ii primeste.
Cat priveste expresia dansului ca daca n-am votat nu stie daca mai suntem vii , E O RUSINE sa candidezi la cea mai inalta functie in stat ( si chiar sa detii momentan aceasta functie) si sa ai o asemenea parere despre cetatenii tarii tale. E bine ca cei care au votat, ii sustin sa stie ce-i asteapta maine cand poate dintr-un motiv sau altul nu voteaza.
Somn usor si linistit dl.Antonescu, in timp ce dumneata dormeai sau erai absent de la senat ( de unde te-ai "cocotat" in dealul Cotroceni) cei pe care i-ai trecut in lumea vesnica cu ratiunea-ti rece si somnoroasa munceau si muncessc sa-ti plateasca toate cheltuielile. Poate intr-o dimineata pa nemancate vi se va face si jena de ceeace sustineti, rugati pe cineva sa va aduca aminte daca dormeati cand ati vorbit!