Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

Musafir

/ #668

2012-07-31 16:18

Azi, 31.07.2012, am revenit pe facebook, complet dezamăgit de falsa INVALIDARE a referendumului, de către manipulatorii de votări și de alegeri. Am rămas stupefiat aflând că «listele persoanelor cu drept de vot» datează din «perioade imemorabile» și că mai trebuia puțin timp și, în România, se mai stabilea încă un «record demn de Guiness Book» (numărul persoanelor cu drept de vot din «liste» depășea pe acela al tuturor cetățenilor din România, înregistrati la recensământ!). Oricum, până la alegerile generale din toamnă, numărul total al cetățenilor din România va scădea cu peste 1 milion de cetățeni, iar raportul «liste»/«număr total»x100=101,4% !!! Gustul amar lăsat de votul din 29 iulie a găsit cetățenii țării mai pregătiți și mai înțelepți decât conducătorii din clasa politică. Ei au înțeles mesajul, au simțit că trebuie să-și asume responsabilitatea, fără să știe că «șefii politici+administrația statului», toți, cu contribuția directa a BEC și a CC, instruiți la «școala Macovei-Băsescu», vor trișa, jmecherește, manevrând (manipulând) cu «suflete moarte», ca în scrierile lui N. Gogol. În final, urmează (ca ceva «nevinovat, dar LOGIC») pronunțarea (pe baze false și neatent gestionate), a INVALIDĂRII acestui referendum. Este STUPEFIANT!.
NU, DOMNILOR, REFERENDUMUL ESTE LEGAL ȘI TREBUIE VALIDAT!