Demisia d-lui prim -ministru

Musafir

/ #3

2012-06-24 21:04

Nu inteleg de ce si-a dorit acest titlu daca este dispus sa renunte atat de usor la el. Inainte de 1989 doctoratul reprezenta cu adevarat ceva. Nu oricine se incumeta sa munceasca pentru a obtine acest titlu. Facand parte din generatia celor cu varsta cuprinsa intre 50-55 ani pot spune ca mi-am dorit acest titlu, una dintre conditii era sa fiu membru de partid si cum intelectualii erau acceptati mai greu in partid, nu am reusit. dupa 1989 m-am inscris la doctorat dar cu taxa, altfel nu se putea si datorita crizei economice nu mi-am mai putut permite sa traiesc decent darmite sa achit taxa de 3500 lei anual. Asa ca am renuntat. E pacat sa se ajunga sa se stearga pe jos cu astfel de concepte care au cu adevarat valoare. Nu stiu daca trebuie sa isi dea sau nu demisia, dar sa ii fie retras titlul de doctor cu siguranta trebuie. Nu trebuie sa te impaunezi cu merite pe care nu le ai. Ce modele mai pot avea elevii si studentii daca la varf sunt oameni care isi permit sa faca astfel de lucruri?