Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Musafir

/ #425 Frate, cred ca esti beat de-a binelea, de la avize pe banda

2012-04-05 08:44

Ce treaba au policlinicile cu psihologia? Nu stiu ce e in capul tau dar cred ca esti ca un bosorog rablagit, la minte, care incearca sa traga si el cateva tunuri cu prietenii de la piliclinici, e suparare mare acum cand fratii doctori au ramas cu buza umflata. Oricum, Dispozitia 1 a ramas in picioare, asa ca pana la sfarsitul lunii autoritatile vor cere tuturor un timbru pe aviz, nu ai timbru inseamna ca nu ai dreptul sa faci psihologie...corect?!
Cine imi spune mie cum sa-mi fac treaba in meseria mea, medicii?! Nici vorba, profesia mea are de-a face doar cu psihologii, iar noi psihologii prin conducerea noastra aleasa am hotarat ca de la 1 aprilie 2012 avizele trebuie sa aiba timbre...ce nu e clar?! Medicii au tot felul de formulare speciale, tot felul de programe de securizare, timbre si alte minuni...noi avem propriul nostru sistem ...
Sar in sus toti cei cu abatoare de avize...
Oricum ANAF isi va spune cuvantul pana la urma, evidenta asta trebuie sa fie facuta ca la carte
Mai bine dau banii la stat decat in buzunarele medicilor, instructorilor sau patronilor de buticuri de avize