Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Mihail

/ #422 Re: Re: HAHAHA

2012-04-04 23:22

#420: - Re: HAHAHA

Scuze pentru greselile gramaticale dar, nu ai vrea sa stii  in ce conditii am scris si pana la urma fix astea erau cele mai interesante lucruri... greselile mele. Esti superb macar spune-ti numele prietene sa facem cunostiinta. Iti multumesc pentru povestioara frumoasa dar stii ce nu inteleg? De ce naiba sunteti cativa care faceti galagie si induceti  lumea in eroare si restul (normal) ca se lasa "pacaliti de vulpe".  Cum spui tu: ca habar nu am despre ce e vorba... Ma bucur ca le stii tu pe toate dar, pentru mine (desi sunt de putina vreme in domeniu asta), e prima oara cand vad o schimbare... si ce se intampla cand se vrea sa se schimbe ceva? Evident toata lumea sare de cur in sus. Asta este parerea mea. Poate ca este  gresita dar nu ma pot lasa influentat de tine indiferent de cine ai fi tu... stau de 2 zile si citesc posturi si pe site-ul acesta si pe petitieonline.ro si vad acelasi lucru : niste profitori care isi bat joc de oamenii de rand. Poate o sa va iasa dar, sper sa nu se intample asta. Pup!!!