Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Alege numele de user

/ #1432 Re: Re: Re: Re:

2012-03-25 19:17

#1427: - Re: Re: Re:

Hai să o luăm sistematic, metodic, ordonat. Mai întâi te rog să-ți scoți ochelarii de cal.  Gata, i-ai scos? Buuuuun.

Mai departe. Hai să nu folosim cuvinte mari care ar putea genera reacții nepotrivite. Dacă ai fi dat un click ai fi văzut ca ce scriam eu era un comentariu la ce postase un ...mă rog, cineva. Personal cred că e mai sănătos să nu cântărim ce au făcut străbunii unora și altora.  Fiind mai temperamental, uneori scot răutăcisme din mine cu mare ușurință, dacă sunt provocat.

Să continuăm: colonizarea nu au inventat-o nici maghiarii, nici românii, nici măcar romanii, au practicat-o grecii antici, dacă e să ne limităm la manualul de istorie antică.  Pe cale de consecință, nu e nimic nou  sub soare și lucrurile trebuie luate ca atare. Nu are nimeni dreptul să conteste decizia unei persoane de a-și stabili domiciliul unde dorește. Bucureștiul înglobează atâția maghiari, dar eu unul nu am auzit niciun bucureștean plângându-de de asta.

Întrutotul de acord cu ultima frază, pentru care te felicit și-ți mulțumesc. Cu o mențiune: dialogul nu trebuie să fie interetnic, ci interuman.