Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #4042

2012-03-20 20:56

Se vor ruşina urmaşii noştri, români, maghiari, de micimea şi îngustimea TOTALĂ a mai marilor noştri, fie ei români, fie maghiari! Qui prodest? Alegătorilor?....Nici vorbă! Ei înşişi recunosc şi contestă folosul! Atunci?! Doar să fie "pt. contra" românilor! Să vrei ceva ce nu-ţi foloseşte spune tot despre tine, cel ce vrei aşa ceva! Istoria ce nu va mai putea fii măsluită şi siluită de acum încolo îi va sancţiona. Dar până atunci NOI îi vom sancţiona! Alegeri? Mda, e o cale democratică! Asta întro confruntare cu reguli. Dar în ceea ce ne servesc şi ne invită pe noi, "mortal combat", va rămâne cel mult un supravieţuitor!(în niciun caz biruitor) Poate nici atât! Dacă pigmeii ăştia ce ne conduc îşi doresc "o zi vultur", e poi mori, e treaba lor. pot să ... de acum! Dar eu, unul nu sunt gata şi nici dispus să fiu nici vultur, nici cioară la comandă! Între cele două fiinţe şi firi sunt atât de multe alte fiinţe, firi şi stări încât am dreptul să aleg ce să fiu, când să fiu şi dacă să fiu! Eu pentru asta i-am ales şi nu-mi pare rău că am ales. Îmi pare rău că şi de data asta m-au minţit! Aşa-mi trebuie! Acum, în cazul de faţă NU VREAU dezbinarea şi provocarea asta! "Drept pentru care semnez"!