Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

urat ca scrii asta!

/ #170 Re: Re: Re:

2012-03-16 10:54

#18: TERMINATI CU PROSTIILE - Re: Re:

Dar citeste si tu putin Constitutia aia de care vorbest. Sa stii ca din faptul ca suntem maghiari nu rezulta ca am fi inculti. ba chiar mai mult, macar stim cu o limba in plus.Vorbiti de noi de parca am fi leprosi... serios acum... Ce Dumnezeu v-am facut? cu ce v-am jignit in halul asta? ca diplomele nu vor fi recunoscute nu e dincauza cererii de separare a sectiilor, ci din cauza ca facultatea nu are o carta aprobata, deci functioneaza ilegal. Plus, zici si ziceti ca noi ar trebui sa plecam... tu stii cat la suta din economia statului se bazeaza pe cele din Ardeal? sa vezi ce bine ar fi daca aceasta parte ar lipsi. Urat din partea voastra ca va purtati asa. S inoi suntem studenti si avem drepturi egale cu voi. Si crezi sau nu, ne pica rau ca citim asa ceva... "plecati ca v-ati raspandit deja peste tot"... Doamne... Iti doresc acelasi lucru.Daca vei avea ocazia sa pleci vreodata din tara undeva -oriunde doresti tu- sa ti se zica acelasi lucru..pleaca acasa ca nu esti de-a noastra..

Nici nu stiti despre ce vorbiti, numai certati si categorizati. Urat din parta voastra. Crede-ma, ca nu a fost visul nimanui sa se ajunga in situatia asta.. sa traiasca in minoritate datorita istoriei.. Tu te gandesti macar ca Ardealul a facut parte din Ungaria candva? ca la urma urmei nu noi am dorit sa traim aici?...

termina cu textele astea... serios, sunt jignitoare pt niste studenti care chiar nu merita asta.