Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

visunt latas ro

/ #1440

2012-03-15 23:00

Prin faptul ca etnicii maghiari nu invata si limba romana, sunt-fara stirea lor- enclavizati, marginalizati si saraciti de UDMR. Un medic nevorbitor de limba romana nu va putea gasi un job la Bucuresti, Iasi Craiova sau Constanta c numai in Harghita si Covasna, unde locurile sunt limitate. Enclavizarea nu face rau decat ungurilor de rand. Eu tin cu ei si nu cu politicienii lor(de fapt nici cu politicienii nostri de la putere, tradatori de tara si de neam) si le spun. Dragi maghiari ( am multi prieteni de etniemaghiara, oameni extraordinari), invatati romaneste, englezeste, nemteste, frantuzeste. Va va prinde bine toata viata voastra. Eu sunt inginer si stiu frantuzeste, englezeste, nemteste, spanioleste(mai putin) si in drumurile mele la Biborteni, dupa apa minerala, am invatat si ma descurc si in ungureste. Si, va rog sa ma credeti ca imi prinde bine prin toate tarile pe unde merg.
Va pup pe toti. Nu ascultati neaparat de politicieni. Faceti asa fel sa fie bine pentru voi si copiii vostri. Sa puteti gasi un loc de munca oriunde v-ati duce in Romania si in lume. Politicienii-si ai nostri si ai vostri- traiesc din aceasta ura etnica. Daca ura ar disparea,ar disparea si ei si s-ar duce la munca. De fapt ura nici nu exista ci o intretin ei artificial.