Mireasa pentru Fiul Meu = REGIZAT ?

babordel
Musafir

/ #65

2012-03-03 12:15

atzi coborat prea jos nivelul emisiunii.
de fapt mai jos de atat nu se mai poate.
pana si concurentzii s-au revoltat!

draga staffule !
-protestez,mai ceva decat ultrasii din piatza universitatzii !

http://forum.a1.ro/images/smilies/ye004.gif...

-de ce protestez?

http://forum.a1.ro/images/smilies/ye013.gif...

-ete, ca asa vrea mushchii mei !

http://forum.a1.ro/images/smilies/ye010.gif...

-pe ce protestez?

http://forum.a1.ro/images/smilies/ye013.gif...

-poi, protestez si va rog din inima, ca la ''voteazamireasapentrufiulmeu.ro'' sa scoatetzi dreaqu, graficele alea care apar , cu numarul votantzilor, concurentzii votatzi si procentele in care au fost votatzi ! poi, se poate? atunci cum mai putem noi, protestatarii de buna credintza,sa mai masluim voatele?rusine,felix !
-de asemenea protestez ferm,si solicit ca Mirela, sa nu mai scoata casca din ureche, atunci cand deschide plicurile, cu voatele telespectatorilor !pai, se poate ?in felul acesta o privati pe Mirela de posibilitatea de a maslui procentajele ! rusine producatorului !
-protestez, de asemenea, asupra faptului ca firma care contabilizeaza situatzia voatelor, si care este independenta de producatorii emisiunii, la fel ca boc de basescu,sa scrie situatia cu rezultatele centralizate, cu litere cat mai mici,ilizibile chiar!ne-am saturat ca moderatoarele , fie ca se numesc fofolina/pretzioasa, sau mirela, sa ne tot bage in ochi la fiecare finala, filele alea scoase din plicuri, cu scrisul de 10 cm., de parca am fi chiori,sa ne dovedeasca ele, ca ceea ce citesc de acolo, e chiar adevarat ! rusine staff si firma de centralizare;
-si va rugam, atzi devenit obositori, tot spunandu-ne, cate din voate au fost transmise prin s.m.s. credeti ca noi n-am observat cele 4-5 s.m.s.-uri, care curg pe burtiera de pe ecran, tot timpul emisiunii?asta pt. economie de spatziu , stim !
-si draga staffule, protestam pt. ca suntetzi inflexibili si daca atzi stabilit zilele si orele de difuzare, nu doritzi sa le mai modificatzi ! fitzi oameni de intzeles si deci mai flexibili !ca noi ne dorim siuspans, sa zappam prin programe si sa vedem catzi din noi pot ghici ziua si orele de difuzare !
-si credem ca exageratzi cu emisiunea de dimineatza ! o ora de emisie , de la 10.50-la 11.oo, e prea mult !
deci :RUSHINEEEEEEE!!!!!

Prealuminat Staff,
Permiteti sa protestez! Ca de raportat nu am ce...Sunt o antihana a lui Hadrian, noul idol al barbatilor cu, sau fara tractor. Va rog, cautati-i o nevasta! Singur nu e in stare! Ocupati-i timpul cu ceva, ca asta ma aduce in pragul divortului! Barbate-miu s-a hotarat sa fie leu! Cum? Stati asa... Barbate-miu vrea tractor, ca daca Hadrian vrea, si el vrea! Barbate-miu vrea sa se reduca perioada de sarcina de la 9 luni la 6 luni, ca daca Hadrian a spus ca se poate, atunci se poate! Barbati-miu vrea sa ne sarutam din trei in trei luni, ca Hadrian e lansator de moda! De la sex mi-am luat deja gandul! Barbate-miu face mofturi la mancare! Nu mai mananca vita ca Hadrian a zis ca-i proasta! Va rog, luati masuri si insurati-l dracu odata pe Hadrian asta, ca are mintea prea odihnita! Daca nu, o sa ajung antihana lu’ barbate-miu, iar barbate-miu va va da in judecata, ca asa a invatat de la Hadrian!

Semnat, o nevasta disperata!

PROTEST

DRAGA STAFFULE,

TE RUGAM SA LE DESCALIFICI PE CONCURENTELE CARE IL REFUZA PE ADRIAN, PENTRU CA SUNT NASPA. SI IN PRIMUL RAND SA O PENALIZEZI PE CONCURENTA MONICA PENTRU CA L-A INTREBAT PE ADRIAN DACA A LUAT BACALAUREATUL DIN PRIMA, OBLIGANDU-L ASTFEL SA MINTA! RUSINE, MONICA!

CONTRA-PROTESTUL STAFF-ULUI LA PROTESTELE VOASTRE

Bey, ciocul mic si joc de glezne. Ce ne frecati ridichea cu protestele voastre ? Noi, staff-ul, taiem si spanzuram in emisiunea asta. Noi, staff-ul, indragostim si desdragostim concurentii, noi ii casatorim si ii divortam, noi le planificam venirea copiilor pe lume, noi am adus zapada peste voi si tot noi l-am dat jos pe Boc. Lasati ciripeala si mieauneala, puneti mana pe telefoane si votati pana faceti basici la degete, pana consumati creditul, pana iese fum din celulare, pana o sa ninga in Sahara si pana o sa se topeasca zapezile din Antarctica.

Sa traiti bine !

(proteste culese de pe forumul oficial ..MPFM antena 1 .ro  '')