Concurs national unic de titularizare 2012

titularizare

/ #64

2012-02-12 18:52

Sunt de acord cu renuntarea examenului de titularizare unic,lucrez de 16 ani in,invatamant si nu sunt titulara.De ce?Pentru simplu fapt ca in urma cu cativa ani am refuzat un post care d-na inspectoare la ora aceea dorea sa se razbune pe mine pentru o interventie de-a mea la d-nul inspector general.Eu cu medie mare am primit un post in orasul in care locuiesc,post care dupa 3 luni a venit o domnisorica in grupa anuntandu-ma ca de luni trebuie sa imi caut de lucru sau daca doresc la 50 de km.Fara sa mi se aduca la cunostinta de directorul unitati nimic,de fapt nici aceasta domnisorica nu stiam cine este de unde vine.In acel moment am inceput sa fac cercetari ce se intampla.Domnisorica mea era de la tara de la 30 de km. de oras si dorea cu tot dinadinsul acest post ,post care la ora actuala ea este director.In acel moment ea nu participase la concursul de titularizare,avea doar 2 ani de vechime,eu aveam 8 ani si la concurs aveam media peste 8....Am cerut audienta la d-nul inspector sa clarific situatia deoarece d-na inspectoare de atunci nu imi raspundea la telefon era plecata din oras pentru a ma lamuri.Va imaginati ce a iesit de acolo d-nul inspector nu stia nimic.A iesit un tambalau de nedescris.In final eu am ramas pe post iar domnisorica a plecat pentru putin timp,asa cum va spuneam la ora actuala a ajuns d-na directoare cu pilele pe care le are in inspectorat.
Deci eu am un regret enorm,nu sunt de acord cu acest examen absolut deloc,trebuie schimbat ceva.
Am citit mesajele,sa stiti ca nu aveti dreptate examenul unic este o afacere,stiu multe dar nu vreau sa mi le aduc aminte.
Lasa-ti sa fie si o schimbare acum vre-o 9-10 ani tot asa a fost examinarea si a fost bine de ce sa nu poti sa te titularizezi acolo unde directorul si colegele te apreciaza si sunt multumite de tine...