Opriti ACTA!

Musafir

/ #497

2012-02-04 20:06

Mai marii lumii s-au cam speriat de avalansa de informatii care circula pe net si care "desteapta" populatia. Nu mai pot manipula asa de usor populatia ca in urma cu 25-30 de ani.
E o scuza puerila chestia cu protejarea dreptului de autor sau intelectual...pt ca exista site-uri si blog-uri care nu-ti dau dreptul sa copiezi.
Dar daca sunt unii care vor sa imparta si altora gratis din propria lor arhiva sau din propriile lor idei, asta ii deranjeaza pe sefii cei mari, pt ca, o repet, se desteapta lumea.
Daca eu am cumparat o carte, o scanez si vreau sa o dau si altora care nu o au din diverse motive, nu inseamnaca ca fac furt intelectual, pt ca eu am platit cartea si fac ce vreau cu propritatea mea...adica copilul meu care se foloseste de biblioteca mea, sau a bunicului lui sau a vecinului sau a colegului de banca, e pasibil de pedeapsa pt furt intelectual...nu mai dureaza mult si copiile xerox vor intra sub incidenta legii, pt ca tot furt intelectua se numeste in opinia lor...
De fapt se protejeaza pe ei...atunci cand le folosim vorbele sau cand facem ce fac ei...facem furt intelectual, deci trebuie sa fim inchisi..."hotii striga hotii"...