Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #5421

2012-01-13 09:39

Mai lasati-ma naibii in pace cu prostiile astea petitionare ale voastre. Ca nici nu stiu ce am semnat.

Ca eu, de fapt, sunt pentru desfiintarea SMURD.

Dar nu pentru desfiintarea Serviciului Medical de Urgenta, Reanimare si Descarcerare.
Eu sunt, fratilor, pentru desfiintarea SMURD ca acronim de la STATUL MARINARULUI URAT, RAZBUNATOR SI DICTATOR. Poate ne ajuta Dumnezeu, la anul, sa-l reanimam dupa ce, in prealabil, l-am descarcerat din jiltul de la Cotroceni. Nu inainte de a-i ura din toti rarunchii, intr-o apoteotica defulare nationala, vorbe care sa ne rastoarne bolovanii de pe inimile noastre sangerande. O, nu va ganditi la "Iesi afara, javra ordinara!", ca am mai invatat si noi maniere de la parinti si carte de la dascali. Nu, nu, nu-i frumos. Nu ca nu-i academic, dar nu-i frumos. Si nici nu merita sa-l scoti afara, ci doar sa-l afunzi inauntru, spre originile sale. Ca sa-l uitam mai repede. Dar pana sa dispara complet din peisajul national, un
SICTIR si MARS URGENT la REBUTURI, DAMNATULE!
tot i-as sopti la ureche. Cum ar veni, un alt SMURD cu care sunt de acord. In afara de cel al lui Raed Arafat.

FRATILOR, asa fariseic, cum am inceput comentariul acesta, trebuie sa ne purtam ca sa razbim in machiavelismul jocului politic instaurat de primul fariseu al tarii, de Fariseul national (acelasi cu Medicul national, Finantistul national, Minerul national, Constructorul national,CONTABILUL national, BANCHERUL national, si lista poate continua pana epuizam toate profesiile din CAEN). Numai asa il putem invinge.
Ca daca trebuie sa te faci frate cu dracu doar pentru a trece puntea,
PENTRU A SCAPA DE DRAC ITI ESTE PERMIS ORICE.
Si de restul,RESPECT ARAFAT.