Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #5377

2012-01-13 09:15

Oare de ce de cand ma stiu nascuta pe acest pamant romanesc, mai intotdeauna, noi romanii, ne-am omorat, de multe ori, chiar din fasa, tot ceea ce era bun, sau avea sa fie benefec pentru toti amaratii acestei etnii?! Oare de ce, de 20 de ani, de cate ori mergem la votul "sfant" mereu o facem doar din dragul de a fi in ton cu toata lumea, sau pentru ca asa trebuie, sau pentru ca vrem sa fim " Gica contra", dar niciodata n-am facut-o cu convingerea ferma ca, ceea ce aveam sa alegem ulterior, ne va si reprezenta asa cum ar trebui. De ce nu suntem in stare sa facem o retrospectiva in istoria acestei tarisoare, ca sa vedem, de fapt ce structura avem noi romanii. Pe toti mai marii sau mai bunii acestei tari, i-am umilit, i-am tradat, ba chiar i-am omorat. Si-atunci, cum de asteptam acum ceva mai bun sa se petreaca pentru noi. Nu cred ca acest lucru se va intampla in graba, pentru ca, pana nu vom fi pe deplin constienti de ceea ce se petrece cu adevarat, si nu vom mai face mereu pace cu cel, sau cei care ne folosesc doar in interesul propriu,gandindu-ne ca ne vor binele, sau avem si noi ceva de castigat din aceasta, iar dupa aceea, ne arunca la gunoi ca pe oroce rest de care nu mai au nevoie. Nu cred ca vom putea schimba ceva nici in noi si nici cu noi. Pacat ca nu reusim sa facem nimic nici dupa 20 de ani, noi pentru noi. Cam intotdeauna, ca acestei tarisoare si poporului ei sa-i fie un pic mai bine, a fost nevoie ca la carma ei, sa vina altii care in nici un caz nu erau din neamul nostru. Mai mereu erau de alta nationalitate, si ne-au demonstrat ca se putea face ceva, cu conditia sa fii neutru si sa vrei cu adevarat sa schimbi in structura ceva. Ce-ar fi, fratilor daca am incepe sa ne remodelam propria structura, pentru ca se poate, credeti-ma, si sa incepem cu fiecare dintre noi, sa acceptam ca asa nu se mai poate si ca daca vom continua in acest ritm, in curand vom deveni o tara fara popor. Treziti-va, oameni buni!