Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #2968

2012-01-11 19:26

Acum doi ani singurul medic care a avut grija si i-a dat primul ajutor la Spitalul de Urgenta Floreasca, tatalui meu, a fost o domnisoara medic de la SMURD careia ii multumesc din tot sufletul pentru modul in care a stiut sa se comporte cu mine dar mai ales cu mama mea. Din pacate pentru tata a fost prea tarziu dar aceasta domnisoara medic de la SMURD a fost singura care l-a ingrijit, si a facut ce se mai putea face....ceilalti medici si asistenti angajati ai acestui Spital de Urgenta Floreasca nu au facut altceva decat sa-mi smulga lumanarea si apoi banii din mana fiindca se schimba tura...rusine.Si pot spune mult mai multe si despre modul in care vorbeau asistentele despre marele actor Gheroghe Dinica care era in acea perioada acolo.
Ii multumesc din suflet acelei domnisoare medic de la SMURD si ii cer scuze ca nu stiu cum o cheama dar ne era atat de greu si mie si mamei mele.Nu voi uita niciodata cum incerca sa ne linisteasca dar spunandu-mi delicat ca situatia e critica...ii multumesc din suflet.