Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

I-am Ciuruit

/ #138 Re: Re: Re:

2011-12-31 14:14

#130: - Re: Re: ...dragii mei..., nu stiu ce cautati pe acest site.

Râdem de sfertodocți ca tine.

Cu exprimări ca ale tale m-ai convins de pregătirea ta de "vuvuzea" care "latră" fără a fi băgat în seamă:

#130: - Re: Re: "incat ia cazut", "sunteti decat 2" ș.a.

#132: Re: Re: "Si  ca sa vedeti cat de prost este seful vostru si va citez..."

Alt "dăștept" cu "și ca să vedeți (...) și vă citez". Bine, mediocrule, nu vezi că se discută despre "desființarea SMURD", iar tu îi dai una-ntr-una, ca o moară stricată, despre PDL, FMI & Co?
Și-atunci cine face politică pe "petiție pro-SMURD"?!
Întrebarea pertinentă a multora care "au trecut" pe la pagina acestei "petiții" este "De unde reiasă că se vrea desființarea SMURD?", o întrebare care nu și-a găsit răspunsul pentru simplul motiv că nu există răspuns. Arată-ne unde zice "SMURD trebuie să se desființeze", iar noi vom semna TOATE petițiile împotriva desființării SMURD.
Nu e cazul.
Un "fasolist" inițiază o petiție pentru o cauză "wannabe" nobilă, dar cu tentă 100% politică subliniată încă de la început prin afirmația "UN PRESEDINTE CARE TINE LOC DE GUVERN,DE POPOR SI DE TOATE CELE" și o încheie cu un "vânt", respectiv "DACA,CONSIDERATI", și-și distribuie "minunata" idee pe care i-a fătat-o mintea printre alte "vuvuzele", care la rândul lor... Înțelegeți voi cum stă treaba. Care înțelegeți...

Vrei să faci o petiție împotriva guvernului sau a președintelui? Fă-o! Dar nu pretinde că susții o altă cauză.