Desfintarea Politiei Locale

gigel

/ #2390 gigel

2017-07-26 09:21

Serios draga mea Carmen?
Chiar crezi ca politistii locali sunt niste bestii atroce lipsite de demnitate si tin cu tarie sa persecute oamenii neajutorati?
Chiar crezi ca politistii locali nu au sentimente si nu fac diferenta intre o contraventie minora la lg 12 comisa de o batranica de 80 de ani ce vinde verdeata ce poate fi trecuta cu vederea si o contraventie flagranta comisa de un tupeist ce ameninta ca el e miezul ......... si el isi poate permite sa urineze pe toata lumea?
Tin sa te anunt ca pe astia ultimii i -am lovit din plin cu cele mai dure masuri fara resentiment sau regrete, astia care la orice ora din zi si din noapte probabil nu au scrupule cand iti incalca tie drepturile si demnitatea de cetaten onesc.Revenind la blid, e adevarat, e unul in plus fata de restul cetatenilor care lucreaza la patron, dar nu uita ca blidul ala in plus e cel care face diferenta si ca el ma determina sa imi fac treaba constincios, unde mai pui ca e si pe masura periculozitatii, fata de unul care invarte la tejghea saorma pe lipie. Doar ai vazut ce a patit politistul acela in Suceava, asa bine putea fi in locul lui si un politist local, ca cel din Drobeta Turnu Severin care a fost omorat in timpul serviciului tot de un tanar pus pe fapte mari dupa ce l -a izbit cu capul de un zid.Deci intr -un cuvant din cauza asta blidul meu e mai mare.Nu mi -am vandut sufletul nimanui, din contra eu sunt in str pt a apara cetateanul si sunt constient de lucrul asta, doar trebuie sa compensez intr -un fel blidul ala de mancare, insa treaba cu ......"mai bn dovedeste ca esti demn da -ti demisia da un ex" si etc sunt cretinatati.Daca mi -as da demisia din politia locala draga Carmen, ajungand muritor de foame, dar un muritor de foame "demn " m -ai primi la masa ta mi -ai da sa mananc din blidul tau?