Sustin Platforma Romania100

spagna_22

/ #1152

2016-10-18 10:49

am traversat profesional cea mai crunta perioada a comunismului dar si cea mai dezastruoasa perioada a unui capitalism "salbatic " pe care Romania a traversat-o (ULTIMII 26 DE ANI).

cu fiecare nou guvern ,am sperat ca ceva se va schimba in bine ,ca se vor opri :sustinerea politica a firmelor care produc CEA MAI ADINCA EVAZIUANE FISCALA ,ca va inceta FAVORIZAREA NERUSINATA A INFRACTORULUI in dezavantajul cetateanului onest ,ca se va opri PIRATERIA IN EXPLOATAREA RESURSELOR NATURALE ale tarii  fara ca cei ce trebuie sa vada acest JAF  sa se implice sa-l opreasca ,ca justitia sa fie de fiecare data de partea celui care "TREBUIE" ,lasind neatinse AVERI FABULOASE adunate din bani publici fara ca acestea sa fie confiscate DIN LIPSA DE LEGISLATIE CARE SA DUCA LA RECUPERAREA sumelor URIASE  insusite de ...exact cei care trebuiau sa vegheze la "pupitrul LEGISLATIV "al tarii si multe ,multe altele pe care toti cei care o duc greu si foarte greu in aceasta tara trebuie sa le suporte ,pentru ca PUTEREA ESTE A CELOR IMORALI ,INUMANI ,SUPUSI AI PROPRIILOR INTERESE .

am votat aceasta petitie ,pentru ca -mi PASA ,pentru ca fiacare dintre noi ar trebui sa aiba spiritul civic treaz ,sa reactioneze si sa aplicam acel principiu canform caruia "picatura roade piatra nu prin forta ci prin continua ei cadere".

cred ca daca fiecare cetatean bun si integru va fi picatura care se adauga ,vom putea sa schimbam in bine ceva .Poate nu pentru noi ,dar cu siguranta pentru copii nostri ,pentru nepotii nostri.

am ales sa semnez aceasta petitie gindindu-ma la VIITOR .

felicitari,  celui sau celor  care au conceput-o.

este concisa ,clara  si cu asumarea raspunderii, APLICABILA.Doar sa vrem cit mai multi din aceasta tara sa se schimbe ceva CU ADEVARAT .