Semnează petiția pentru ieftinirea medicamentelor cu 35%

Musafir

/ #723

2016-09-30 15:18

Sunt suferint de Epilepsie de la 7 luni , dupa vaccinare .
Parintii mei s-au chinuit si m-au crescut , cu ajutorul unor tratamente incepute la nivelul anilor '50... Prin anii '70 am avut placerea sa o cunosc pe dna. Prof.Dr. IONESCU SOFIA , care mi-a prescris ca tratament MYSOLINE - 259 mg. Acest medicament se fabrica si la Terrap[ia _Cluj Napoca pana la privatizare , fapt ce m-a obligat sa-mi procur medicamentul de afara , crizele rarindu-se.... Am facut numeroase Memorii la Ministerul Sanatatii solicitand importarea (includerea pelista) a acestui medicament care se produce in multe tari UE. Rezulktaul - schimbarea ministrilor si trimiterea acestor Memorii la Agentia de Control a Medicamentului , care mi-a raspuns ca nu-l poate importa ca nu este pe lista , dar imi poate acorda un AVIZ prin care sa mi-l procur singur... Costul acestui medicament este de 13 - 17 Euro/cutia de 100 tablete , fapt ce la pensie atana foarte mult ... Am mers pana a mentiona pe Memorii , ca vreau sa fie adus si achitat la un pret rezonabil cu compensare partiala , dat fiind numarul de cca 500.000 de oameni suferinzi de aceasta boala care nu se vede dar este o mare suferinta...in cazul meu de o viata .
PANA CAND NU SE VA ACORDA ATENTIA CUVENITA OAMENILOR , MINISTERUL SANATATII ESTE O "FANTIOMA" CARE ARUNCA HARTIILE DE LA MINISTER LA ALTII ...SA FIE "REZOLVATE" DANDU-SE SOLUTII DE " doi bani"... NU ESTE CORECT , EU ACHITAND CAS+CASS TOTI CEI 44 DE ANI DE MUNCA ( birou nu munca fizica) , IAR STATUL NU-MI PROCURA MEDICAMENTUL ATAT DE NECESAR ATAT MIE CAT SI CELORLALTI POATE CU CAZURI POATE MAI GRAVE NEDANDU-LE POSIBILITATEA DE A MUNCI...!!