Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #51

2016-09-07 05:08

Eu semnez, cum am semnat si altele si ce daca? Pentru somnul in timpul sedintei nu se percepe diminuarea salariului? dar pentru citit ziare, vorbit la telefon, corespondat pe net, sau vazut filme? Ca eu lucrez la patron si nici nu dorm, nici nu citesc presa si multumita parlamentarilor de la concediu de odihna de 29 zile am ajuns la 21 zile, la fel ca un nou angajat ( ca asa au decretat ). Si de ce ei sa aibe 3 luni concediu cand au votat 21 zile? ca doar suntem toti oameni, nu? de ce unii sa aibe ( exclusiv profesori ca si asa saracii... ) 3 luni si altii 21 zile? si de ce sa contribuim cu plata cabinetelor din teritoriu? ca doar cand au cotizat la partid pentru post de deputat sau senator, au avut cu ce. Acum logic sa pateasca si cabinetele din teritoriu. De ce sa aibe indemnizatie de cazare? daca eu merg sa lucrez in alt oras, cine imi plateste cazarea si altele, inclusive transportul, nu il platesc di salariul pe care il am si care se mareste sau nu daca binevoiesc sa mai votreze ei ceva? si atunci, intreb DE CE? unii sunt si au si altii trag la saiba si tot nu au ( drepturi ). poate o mai revizuiti, ca totusi prea multe drepturi pentru ceea ce fac.