Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #8192

2016-09-06 08:38

Am semnat aceasta petitie deoarece m-am saturat sa vad ca din anul 90 s-au instalat la conducerea acestui popor o sleatca de hoti si incometenti care au dus la saracirea acestei tari.Tot timpul s-a facut pe toate posturile de tv si radio propaganda de aservire la marile puteri .Dea lungul istoriei se poate vedea ca intotdeauna marile puteri au avut nevoie de bogatiile tarii noastre.Acum se poate vedea de ce Anglia a iesit din Comunitatea Europeana.Inainte acest popor s-a sacrificat ca sa nu mai aiba datorii externe.In 1989 Romania era singura tara din lume care nu mai avea nici o datorie externa si avea de incasat sute de milioane de dolari entru contractele incheiate cu foarte multe tari.Da asemenea trebuie mai spus ca in Banca Nationala era o rezerva de peste 1,5 miliarde de dolari.Nimeni nu stie unde s-au evaporat toti acesti bani.De ce nu este intrebat Mugur Isarescu sa dea exlicatii referitoare la acesti bani.Un alt tun dat de stat adica de cei care au luat puterea a fost vinzarea locuintelor de la stat la persoanele care locuiau cu chirie.S-a intrebat vreodata cineva unde s-au dus acesti bani.Aceste informatii ar trebuii discutate pe posturile de tv si radio ca tot se plateste e factura de energie electrica.Ar fii multe probleme de discutat dar nu este timp acum.Cred ca mi-ar trebuii zile de comentarii.