VREM DEMISIA LUI CHIRILA!

Musafir

/ #88

2016-08-29 14:36

Am urmarit emisiunea de cand era la alt post tv,iar prezentatoare era Gabi Cristea,mi-a placut cum modera dar nu m-am dat in vant dupa ea,,,,emisiunea a schimbat postul si la un moment dat a aparut o tipa blonda,carismatica,placuta,cu o voce blanda dar si autoritara,asa ca am zis dintr-o suflare ca este omul potrivit la locul potrivit!Mirela Boureanu Vaida este cea care timp de 5 sezoane a ridicat nivelul emisiunii,este un bun moderator care ,,simnte'' omul,stie sa detensioneze situatiile conflictuale,zambeste mereu,nu jigneste concurentii chiar daca-i critica,stie sa inveseleasca admosfera iar emisiunie erau un deliciu,ma uitam de drag.Este foarte adevarat ca fiecare dintre noi avem si viata personala,asa si ea si-a dorit copii si a fost binecuvantata cu acestia dar asta nu inseamna ca trebuie denigrata dandui-se nr de telefon pe post si nedandu-se mesajul ei telefonic pentru concurent in seara finalei....Paula Chirila nu este potrivita acestui format,nu are calitatile necesare prezentarii unei emisiuni de acest format! eu nu voi mai urmari acest spectacol ieftin asa ca imi doresc revenirea Mirelei sau inlocuirea Paulei cu alta moderatoare si ma gandesc la Andreea Mantea(care a inlocuit-o cu succes pe Mirela),Adelina Pestritu,si de ce nu chiar pe Mara Banica! sant convinsa ca oricare din cele trei vor ridica rattingul emisiunii,sant potrivite acestui format! Acesta este motivul pentru care am semnat petitia!