Desfintarea Politiei Locale

Musafir

/ #1980

2016-07-21 21:14

Toti pe care i am vazut sau i am intalnit cu diverse ocazii isi depasesc atributiile de servici vorbesc destul de urat sau de sus , ca ei nu mai este nimeni
Nu am vazut nici macar unul cu bun simt fata de batrani si chiar si fata de oameni ai strazi .Se observa lipsa de educatie si de pregatire .Se cred cei mai tari Am avut o confruntare cu un echipaj in sectorul 1 pentru o parcare neregulamentara erau cel putin 6 -7 masini parcate ca a mea pe mine m a legitimat dintre toti ,le am prezentat documentele ..le au luat si au plecat cu ele la doua strazi distanta de unde eram eu .Am plecat dupa ei sa ii intreb de ce pleaca cu documentele mele mi au raspuns ca asa vor ei si ca daca nu stau in banca mea ma aresteaza pentru ca vor zice ca am sarit la bataie .,ei fiind doi masculi destul de burtosi eu o simpla femeie de 49 de kg . Le am facut reclamatie la seful sect 1 Pol Comunitara avand si martori dar au trecut 2 ani si nici un raspuns doar o amenda de 1000 de roni pentru deranjarea linistii publice nicidecum pentru parcare neregulamentara ..lung comentariul dar este real ...sper sa strangeti cat mai multe semnaturi