Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #6037

2016-07-15 20:17

Am muncit 38 de ani si in ultimii 20 ,am avut un salariu net intre 1600_2000 ron, si am o pensie de 1100 ron/ jumatate din salariu...la 60 de ani...cand sanatatea icepe sa -ti cosume bani pt medicatie...Ma intreb cei care lucreaza pe minim pe ecinomie in cm, cu ce pensii vor iesi!!

In. 80% din soc private eludeaza legea si tin agajatii pe salariu minim in cm, iar diferenta o dau " la negru",pt a nu plati impozite mari la stat care cei drept sant foarte mari.
In soc unde am lucrat 3 persoane 56_59ani, am refuzat sa acceptam modificarea grilei salariale si ne-au concediat pe toti trei!Ni s-a luat din sal brut echvalentul a 21 bonuri de masa...tot pt a diminua imp catre stat...apoi nu ne-au mai dat nici bonurile de masa pe motiv ca soc nu merge bine...si sa nu concedieze...etc.In ce tara traim!?Am lucrat in privat la 3 mari societati...acceasi politica de eludare a lg fiscale!Se stie...Ceilalti colegi mai tineri au acceptat...diferenta de bani ,o primeam ! Deci se incaseaza bani la negru,exita contabilitate dubla.