Andreea Marin – afară din TVR!

Musafir

/ #527

2016-07-05 09:54

Atata timp cat platesc abonament TVR mi se pare firesc sa am dreptul sa cer ca aceasta persoana sa nu-si mai afiseze principiile pe care nu le aplica in viata ei; de titlul de ,,zana” nu as vrea sa fie lipsita, ci doar sa i se acorde acest titlu cu o corectie ,,ZANA cea REA”. Ce poate sa ne transmita despre viata? Ce pret are viata pentru ea? Ori poate, pentru d-ei animalele nu au viata! Da, d-na, se pare ca ai uitat sa traiesti ,,frumos si demn, in armonie cu legile naturii, ca bunicii d-tale” la tara inconjurati de animale... In ce mod jalnic ai ,,rezolvat” o situatie, sper sa nu fii luata de model! Pe domnia ta te-a deranjat limbajul cainilor (care, totusi, nu pretind ca sunt ceea ce nu sunt, sunt autentici, latra), pe mine si pe multi altii ne-a stupefiat limbajul cu care ai agresat (nu mi-as dori sa-ti fiu in vecinatate). Daca tot ai atatia invitati in emisiuni, nu puteai sa inveti cum sa comunici si sa rezolvi win-win? Ai azvarlit cu agresivitate, aroganta, etc., ai contribuit la ,,pacea interioara ” personala si a altora? Intre preceptele afisate in emisiuni si ceea ce faci este asa o distanta pe care daca vei face un pas inapoi din viata publica o vei putea parcurge, tu cu tine, sa intelegi de ce noi, ceilalti iti spunem ca esti falsa, ipocrita, o fetisoara frumoasa, un capsor care pretuieste mai mult ....alta parte cu care sa priveasca oamenii, etc. (asta pe baza a ceea ce spui si faci). Oare de ce retragerile tale din televiziune se petrec cu scandal?!
Daca la alt post schimb canalul cand nu-mi place ceva, la TVR am dreptul sa-mi fie ascultata cererea pentru ca platesc obligatoriu. Asa ca, va rog sa faceti un bine si sa-i dati dnei A.M. timp liber sa-si revina din starea de tulburare (sa-si ,,elibereze minte din cutiuta”) pentru a gasi si alte metode de a-si creste raitingul si a gasi congruenta intre ceea ce spune la tv, ceea ce spune si face in viata reala, intre cine vrea sa para, cine este si cine ar putea fi. Adica: sa pretuiasca viata = oamenii, natura, aminalele, pe ea insasi, sa relationeze cu ,,viata” nu cu .acea parte... ,ci cu respect ca sa primeasca si d-ei respect.