Morometii la subiectul 3 la bac

Cristina

/ #676 ATENTIE! PREA MULTE INFORMATII

2016-07-04 18:06

O sa incep prin a-ti spune ca ceri in zadar "Morometii" la sub 3, avand in vedere greselile tale de ortografie si punctuatie. Poate ar fi trebuit sa iti citesti de vreo 2-3 ori textuletul inainte sa il publici undeva, nu de alta, dar din moment ce tu ceri o schimbare totala a literaturii romane am crezut ca esti vreun critic literar anonim care s-a hotarat brusc sa se faca cunoscut.
Dragul meu drag, e vorba de o simpla periodicitate pe care tu in mod normal in cei 4 ani de liceu ar fi trebuit sa o inveti, ne cerem scuze in fata ta, cei ce invatam, ca nu am venit sa iti explicam ce inseamna interbelic si sa iti subliniez ca actiunea ce are loc cu 3 ani inainte de izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial ne lasa total indiferenti, deoarece volumul e publicat in anul 1955! Crezi ca noi stam sa analizam cand au loc evenimentele? Daca ar fi asa, ENiGMA OTILIEI, roman interbelic, obiectiv balzacian, isi are actiunea plasata in jurul anului 1909, cand in strada Antim intra un tanar de vreo 18 ani imbracat in uniforma de licean.Da, sunt atatea informatii de care sunt sigura ca nu aveai habar! Da, exista oameni care invata! Da, exista oameni care nu au nevoie de petitii sa isi motiveze nestiinta! Da, indivizii ca tine ne vor conduce si imi e profund rusine!